marți, 22 februarie 2011

Gura de plai in care absurdul a devenit normalitate

Mediafax povesteste cum trei romanasi au achizitionat ultimul model Ferrari 458 Challenge, mai mult limita de automobile apartinand marcii respective si destinata pietii mioritice pentru 2011 a expirat. Stirea in sine nu socheaza nu nimic. Niste mancatori de shaorma doritori sa impresioneze balenele ce esueaza pe Dorabanti, in incercarea de a compensa o lipsa clara, in mai multe domenii, au zis sa ne luam bolid de bolid sa moara dusmanii.
Problema e ca tocmai nu e socant. Cum dracu intr-o tara in care nu avem drumuri se achizitioneaza masini care prin definitie necesita pista speciala? Ce impozite platesc respectivii in genere la stat? Ce avere declarata au? Cum de poti fi atat de idiot incat sa ai masina de colectie si sa o spelii cu galeata la Fantani la Unirii, sau sa ai masina de 200 000 Euro si sa stai in Ferentari.
E ANORMAL. E hidos si penibil, cauza fiind lipsa aplicarii legilor de catre institutile statului si lipsa de valori in care traim, pentru ca acestia sunt considerati etalon de adolescenti, ei devin idoli, si asta pentru o societate ca a noastra poate devenii o bomba cu ceas.
Capitalismul nu inseamna tara fara de sosele in care exista regi ai asfaltului , concluzia din pacate e evidenta, la noi absurdul si prostia au devenit normalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu