sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Ferestre ale perceptiei

Nu usii, ferestre, pentru ca nu am avea curajul sa trecem de o usa dar privelistea oferita de o fereastra e mai suportobila. Si la final actul de curaj e mult mai mare sa te arunci de la o fereastra decat sa pasesti dincolo de o usa.
 Mr. Mojo Risin' si se termina povesta in sunete ce nu se pot suporta.
Avem oare nevoie de putin acid ca sa ne scufundam in cautarea desertului. Apreciez cel mai mult la oameni egoismul. Asta ne face supravietuitori. Putem intoarce spatele in orice clipa si nu suferim pentru ca constinta e la fel de maleabila ca si plastilina. Pana la urma la asta se reduce evolutia. Nu suntem finte sociale, doar o iluzie, suntem nimic mai mult decat o pasare fara pene...

Eu cand vreau sa fluier scuip

Cei doi neuroni ramasi la purtator si ei inecati de catehisme ai CIOBANULUI(nu e vorba de gigi ci de majoritatea care ma copleseste zilnic) ma suporta din ce in ce mai greu. Am incercat ce-i drept sa-i duc la psiholog care a constatat ca exista un conflict etnic intre ei. Asa ca am ramas eu sa-i deplang si sa le ofer alinarea ca mamita lor era de fapt actrita si nu star porno. Si a functionat caci pana la urma nu adevarul e important ci modul in care e livrat rahatul. Deci sa respiram levantica....
Ceea ce este insa uimitor la Cioban este apetitul lui pentru conversarea neuronului pe care in nici o circumstanta nu doreste sa il utilizeze cu totate garantiile de inlocuire de care ar dispune.
Deci, hai sa fim realisti, Brucan a gresit, nu cu mult, doar cu un zero...

Sa moara deci daca e cazul...

Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la locul nasterii mele, Romania, ma apuc brus dorinta de a expectora. Sunt eu prea tanar sa inteleg nationalismul(genial bancul) dar o parte din balcanismul endemic tot il mai percep datorita deontoligolor si politrucilor care sunt extrem in clari in ,,demitizare exhaustiva si relational caduca"(pt traducere vezi Toma- Mephisto)a realitatii mocirloase in care ramam. Asa ca din lipsa de repere ma aplec spre intelepciunea polulara.

Evo da-mi coasta inapoi !

Ca tot porcul si magarul(adica bou numit generic barbat) mi-am dezvoltat, spre a putea admira si respecta cu adevarat printesele, tentinda de misoginism.
Pentru justificare aleg sa exemplific cazul curvelor virgine.Nu exista domnita cu pretentii de primadona si balerina care sa nu se simta jignita de cateva adevaruri minore. Sa te fereasca toata hoarda de ingeri sa-i spui unei floricele ca e imatura sau mai grav ca are o gandire demna de bufonul unei curti regale.Ea care este opera de arta cel putin a Universului te va uri sanatos pentru vecie.
Eu inteleg ca imaginea e totul si ca ele incearca sa profite de apetitul libidinosilor cat timp suncile inca le mai ajuta, dar macar asa, de dragul florilor de mar nu ar putea sa-si recunoasca si ele statutul de mioare bete.
Tot respectul pentru cele care recunosc ca sunt curve.....
In schimb pentru toate imaculatele care imi asalteaza auditiv si vizual existenta nici macar preputul meu nu simte excitatia existentei lor.

O oaie, doi magari, trei caini sa ne pazeasca

Am si eu o problema cu romanii, admiratia. Romanul este cea mai multilateral dezvoltata creatura de sub soare. Nu am cunoscat inca roman care sa nu fie expert in cel putin trei domenii chiar daca nu a avut nici macar o legatura cat de mica cu unul din domenile respective. Pe langa poezia ce colcoteste in sange si azi genereaza manale, mai exista o profunda cunoastere a politici internationala si nationale mostenita din determinismul cetateanului turmentat. La sporturi sunt experti mondiali capabili sa ii explicam lui  Mourinho tactica corecta, ce sa mai suntem niste speciali.Si insiruirea de talente si capacitati poate continua.
Singura problema in acest noian de talente si capacitati este destinul tragic al acestui neam =))Cand e sa trecem la treaba, intotdeuna actionam cam asa

vineri, 7 ianuarie 2011

Ce am inteles din Epoca de Aur

Sa incepem sa ne fie rusine. Pentru ce sa ne fie RUSINE !Pentru ca am uitat.Pe cine ....? Sa judecati voi daca meritau uitare si dezonoarea de a fi renegati...

Ce noi scuipam altii venereaza....................
Si venereaza .................
In timp ce noi uitam macar sa mai citim pe cei ce au construit perfectiunea.....

Sunet si Imagine


Nu aveam decat cinci ani la revolutie, ulterior acesta e sunetul pe care il asociez ideii de '89
Cat despre imagine....................cam atat a inteles mintea mea obosita.

Asa se spune ca am inceput cu democratia.Oare...?

De ce?

 Pentru ca m-am saturat sa fiu inert in starea mea de romanism. Nu o sa fac politica. Motivul:cred ca sunt lucruri pe care le-am uitat si nu trebuia.