sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Unde oare tragem o linie?

Exista o atat de batrana in mine senzatie ce imi spune ca linia de final e cel mai important apogeu tangential cu existenta pe care pot sa il ating. Pana la urma de la viata nu imi doresc decat minuta senzatie de a redescoperi o noua savoare in fiecare bere pe care o incep. Nimicul ce imi sugereaza ca mai bine sunt  nu am, invinge constat in epava ce se numeste trup.
Si totusi intrebarea ramane.

Ce produce o mahmureala.... back door man

In clipa in care pot sa imi ridic ametitul creier intins de pe podea, amestec si ultima farama de umanitate ramasa in mine si declar ca nu vrea sa fiu auzit decat de luna la care urlu constant.
Oceanul in care ma scufund adancit in amintire, ce nu as da sa zac pe accea plaja pustie care sa imi confime ca nu sunt decat un fir de nisip adancit in eternul sec al paharului pe jumatate plin. Vad plusuri in cimitire atunci cand regurgitez ceea ce suport constant: propia prostie.
Si astept inca clipa in care imaginea din oglinda sa ma plesneasca urland: ATAT!

joi, 27 ianuarie 2011

Si cine spunea ca a disparut politetea, evident se insela.

Ador politetea.In cazul de fata concluzia e simpla: te omoram cu zambetul pe buze. Ca sa nu ma apuc din nou sa etalez injuraturi care sa inceapa cu trimiteri la pitecandropi prefer sa urez din toata inima un calduros loc cu verdeata unde nu exista nici intristare si nici suspine pentru intelectualii cu initiativa laudabila evocata mai jos.
E clar lumea in care ne taram e prea buna pentru acesti dandy  administrativi.
 
Acesta este un talon de pensie evident REDUS. Sursa imagine news.corect.com. 

Viata e un joc de cacat, dar macar are grafica buna.

Pentru sanatatea mea mintala eu mi-am generat un negru, cu existenta programata in timpul celor 9 ore in care trudesc pe plantatie. Scopul lui e sa culeaga cat mai mult bumbac pentru ca stapanul lui, care intervine dupa program, sa se bucure de micile placeri existentiale. Fara negru, care sa trudeasca in locul meu as fi fost complexat deja de statutul social de simplu muncitor care spera sa castige la loto. Asa ca am transferat povara sterilitatii muncii in carca lui Tom(ce nume mai potrivit pt un negru).

miercuri, 26 ianuarie 2011

Mare ti-e gradina Doamne, portile sunt deschise dar prostii insista sa sara gardul

Suntem absolviti de pacatele comise pe net caci Papa Benedict al XVI-lea a binecuvantat retelele de socializare Facebook, Twitter si YouTube. Se preconizeaza oare cumparerea de indulgente prin PayPal si spovedania pe mes?
Sau si mai simpu o aplicatie on-line de penitente. Evident un site 3D cu toate marile momente ale crestinatatii si de ce nu o linie fierbinte cu manastirile de maici.
Eu zic sa e bine sa binecuvantam retelele de socializare, dar daca tot se apucam de binecuvantat de ce nu am  incerca si prezervativul in caz de Doamne fereste rupere, sau o mica miluire pentru profilul de hi 5, colaborata cu dezlegare la site-uri porno in unele zile de post.
Astept cu nerabdare platforma de socializare on-line a Raiului cu conexiune directa la Sf Petru.
Din pacate blogurile nu au fost binecuvantate deci  ma simt in continuare plin de pacate.

luni, 24 ianuarie 2011

Ochiul mort din stropul de culoare

Si as putea continua mult timp sa evoc sacralitatea unui stop de culoare pe care in daltonismul timpului prezent am invatat sa nu-l mai percepem.

Stropul de culoare

Si cum azi ar trebui sa fie o zi putin mai speciala  stropul de culoare este dedicat unor capodopere autohtone pe care nu stim sa le apreciem si despre care, in genere, nu se stie mai mult decat se stie despre 24 ale lui Gerar


Futem buha

Cica in ziua de azi am sarbatorit chipurile o unire. Si cum ne sta in caracter, cum putem noi oare sa sa ne dam in petec mai bine, decat transformand o sarbatoare nationala in balamuc si maneloteca. Asta ca sa aiba telenovelisticele promteriste ce abera si ziarele motiv sa taie arbori.
Nu stam sa facem analize socio-politice ca nu e cazul si ne lipsesc si competentele de rigoare.Doua intrebari de bun simt, zic eu, urla :
Voi cei multi, care de la Lapusneanu incepere, tot cereti capul lui Motoc, nu a-ti votat voi oare tiranul? Iar tu stimate si prea iubit conducator de ce nu stai pe fundul prea pufos al eternei Elene si ne agasezi cu prezenta ta?
Pana la urma si conducatorii sunt o reflesie a poporului din care provin. Daca astia suntem ca natie, de unde dracu sa scotem alti conducatori.
Si asa am mai calcat in picioare unul din putinele momente frumoase pe care l-am avut in istorie.
Eu nu zic sa nu injuram, ba din contra, dar nu protestati ca vacile pe islazul comunal cand iarba e calcata in picioare.
Pinguin s-a dansat, laponi sa devenim ca sigur creierul inghetat bogna l-am avut in ultimii douazeci de ani.
Si cand te gandesti ca s-a murit candva, demult pentru un ideal, nu pentru o manea....