joi, 13 ianuarie 2011

Un alt strop de culoare Salvador Dalì muzica Pink Floyd

Armonie intre sunet si culoare.
Un mare regret personal e ca nu am suficient timp pentru a-mi aminti sa respir.

Un strop de culoare...

Ca sa nu transform acest blog doar intr-o serie de articole sterpe, am considerat ca pot sa ii ofer si o utilitate.
Si cum muzica clasica o promovez nu cu foarte mare succes pe facebook am zis ca ucid si blogul cu putina pictura.
Macar pentru coloana sonora incercati sa urmariti o parte din picturi.

Dreptul la incultura

Nu vreau sa fiu rautacios, dar nu ma pot abtine. Ca sa fiu totusi corect mereu am sustinut ca o lume plina de genii ar fi cea mai plictisitare realitate posibila. Asa ca trebuie sa ridicam o statuie Prostiei-motorul societatii umane.
Singura problema e placa memoriala care ar trebuie sa contina prea multe nume de eroi cazuti la datorie in lupta contra culturii.
Si nu cred ca e usoara viata lor, daca stam sa ne gandim cate eforturi trebuie sa faci sa nu citesti o carte, sa asculti manele toata ziua si sa vizionezi seara de seara 0 TV, ma cuprinde brusc un sentiment de respect pentru acesti piloni sociali.
Pana la urma libertatea de expresie inseamna sa lupt pana la ultima suflare pentru dreptul tau de a ma injura. Dezvoltand ideea sustin dreptul la incultura al unui popor, sa nu mai incercam sa schimbam lumea, daca lumea doreste sa se schimbe are toate mijloacele la dispozitie pentru a-si realiza telul.
Inteleg insa si idealistii ce doresc o lume roz dar trebuie sa le reamintesc:
Don Quijote trebuie respectat nu pentru ca invinge ci pentru ca nu renunta.

Din categoria mame heroine

Ar fi util sa avem permis de generat urlatori(asa numesc eu nou nascutii), nu de alta dar din pacate mi s-au scos ochii de multe ori cu expresia: Nu ai facut nimic in viata daca nu ai facut un copil!
Ca sa ma scuz, eu am incercat de cate ori am putut dar ce  vina am eu daca Durex-ul functioneaza.
Partea dificila nu este, din punctul meu de vedere, reproducerea in sine ci responsabilitatea ce deriva din actiunea de frecare repetata. Pentru acesta parte un minim test psihologic ca sa constatam ca viitorii parinti au toata mobila in mansarda ar avea utilitatea lui.
Acum ca sa fiu sincer a zis El, Dumnezeu, sa mergem sa ne inmultim, dar la vremea respectiva mai era loc suficient prin poiata, astazi imi pare prea aglomerata biata Terra.
Evident ca pot fi injurat pe baza drepturilor omului dar sa mi se raspunda atunci ce vina au, de exemplu, cei din imaginile de mai jos.

Preludiu pentru maiasi...

Din nou sunt lovit de cretinism direct in tampla. Am facut teribila eroare de a deschide televizorul. Tribut televiziunilor de stiri autohtone: propun unirea lor intr-un sindicat numit Apocalipsa dupa ora 5.
Din desfasurator nu vor lipsi cu siguranta: genocidul, violul si virusii apocaliptici. Regia si montajul : poporul roman manelizat, dar avid de macabru.
La categoria stirii pozitive propun sa trecem noi taxe si impozite, nu de alta dar cred ca tintim spre locul 1 pe plan mondial la nr de biruri platite. Pentru cine e interesat de o paralela istorica recomand epoca fanariota.
Mie imi par identice personajele. Traiasca Paturica si al lui Mercedesa .

Tastez, deci exist !

 Nu mai avem timp! Nu ca as fi avut vreodata din belsug dar in ultima perioda timpul se imparte intre munca, in fata unui pc, si acasa, in fata unui altui pc.Concluzie: tastez, deci exist!
Alexandra Dolea pe profilul ei de Facebook a postat zilele trecute urmatorul desfasurator:
O zi obisnuita de lucru: Te trezesti, Nokia, Colgate, Nesscafe, Hochland,
Orbit, Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia. McDonalds, Coca-Cola, Orbit.
Compaq, Epson, Nokia, Nokia.. Renault. Tuborg. Tuborg-Tuborg- Tuborg-Tuborg.
Nokia... Nokia. Durex-Durex. Colgate. Te culci.
Deci, a invins globalizarea, sunt un numar, sper macar sa fiu un numar impar si poate prim.

luni, 10 ianuarie 2011

Am avut si noi cand?va(odata)... valori... ce pacat ca nu le-am vandut la licitatie.


Satul Ciprian Porumbescu, Romania mileniul III , dupa Iisus chiar.
Cine a zis ca nu stim sa ne apreciem valorile e un bou.
Dar nu continui ca ma apuc din nou sa injur si de data asta adresa e spre jilturile inalte ale Statului Feudal Roman...
PS: Imi cer scuze stramosilor pt comparatia cu neanderthalienii si neanderthalienilor pentru comparatia cu pithecanthropus erectus.

Sodomiza-v-as gomora



Va rog sa cititi mesajul de mai jos dupa ce vizionati linkul de mai sus!
Pentru oamenii responsabili... dar fara simtul de raspundere si care sunt vinovati de imaginile de mai sus:
Martela-v-as crucile si vedea-v-as fututi de onanisti in crematoriu, pitecantropi fara neuroni buni de facut sapun care v-ati numit oameni. Tara-mi-as coaiele pe coliva tuturor sustinatorilor vostri actuali si vedea-i-as pe acestia scufundati in sloboz mancand viermi lati pana cand as spune eu „stop”.
Gata, m-am racorit.

Esente tari.....profund romanesti

Din nefericire pentru simtul meu olfactiv azi a fost prima zi de primavara. Si cum apa la romani e de mare pret nu doar in timp de criza am avut norocul sa simt noile tentide in domeniul aromatic pentru anul 2011. Evident ca nu s-a inovat foarte mult si am ramas la clasicul miros de ranced combinat cu aroma de peste mort si lasat in soare de peste o luna cu o usoara esenta de balega proaspata. Ca sa nu ma lungesc am hotarat sa denumesc parfumul Gura de canal 5.
Si pentru ca sunt un nationalist convins ofer consultanta gratuita pentru a imbunatatii ,,brandul'' land of choice: Romania o calatorie prin esente......sau tara in care evul mediu se poate experimenta prin miros.
Acum ca sa fiu obiectiv nu stiu ce e mai rau Gura de canal 5 sau distileria de parfum ieftin  in care isi spala unele doamene hainele si care ma trimite cu gandul la un spital de tara proaspat dezincfectat.

duminică, 9 ianuarie 2011

Simpatie pentru cei saraci cu duhul

Pentru toti ce-i ce isi iau limba in gura cu sfintele moaste si agaseaza cu Trinitatea colturile de strada rog respectuos sa raspunda unuei dileme personale.
Daca se sutine cu tarie ca prin credinta il cunosti pe dumnezeu atunci ii invit mai intai sa ii intelega creatia.
 
In cazul in care nu a fost inteleasa ideea repetam 

 

Pentru cei ce nu stiau, daca universul ar fi totalitatea plajelor de pe Terra, ce ati vazut anterior e doar un bulgare de nisip.
Si daca admitem ca exista o singura fiinta care a fost Creatorul, va rog renuntati la tupeul cretinoid de a sustine ca entitatea respectiva poate fi relevata omului.