joi, 10 februarie 2011

Si a zis Ratzinger 00100, atentie se inregistreaza.

Parca ieri eram cuprins de un sentiment ecumenic cand aflam cum Duhul Sfant se pogoara asupra utilizatorilor de Facebook. Reuters azi a anuntat ca o aplicatie iPhone de spovedanie a fost aprobata oficial de celebra cacofonie Biserica Catalocia.
Eu zic ca dracu si-a bagat codita in toata aplicatia asta si sunt extrem de curios daca cardinalul Ratzinger se amuza cu baza de date generata de aplicatia respectiva. Evident un concept minunat, intr-o lume in care intimitatea e muribunda nu mai lipseau decat bazele de date cu pacate ale omenirii.
Evident ca idiotii de pretutindenii sunt incantati urmarind deschiderea spre nou manifestata de Benedict XVI. Eu zic ca lupul isi schimba parul dar naravul ba.
Pt cei ce nu inteleg banc ajutator.
Intr-un accident teribil mor 3 cardinali.
Ajunsi la poarta Raiului intra primul dintre acesti la Sf Petre. Iese dupa o ora si striga: iarta-ma Doamne caci nu stiam cat am pacatuit! (evident nu avea iPhone). Intra si al doilea cardinal, dupa 3 ore iese cu acelasi refren de la Sf Petre. Intra in sfarsit si cardinalul  Ratzinger. Dupa 12 ore iese, rupandu-si hainele, Sf Petre urland: Iarta-ma Doamne caci nu stiam cat am pacatuit !
 Pt cei care tot nu inteleg la ce ma refer recomand un studiu al activitatii sus numitului cardinal cunoscut mai nou ca Benedict XVI.

Un comentariu:

  1. pana unde s-a ajuns si cu spionajul asta frate, nici la biserica nu ma mai pot duce sa ma linistesc ca deja stiu toate babele ce pacate ai :D

    RăspundețiȘtergere