marți, 8 februarie 2011

The end is near


 Este adevarat The End is near! Domnelor, androginilor si domnilor vine SF Valentin.Rusi au interzis orice manifestare in locuri publice, cu alte cuvinte NIET la Sf Valentin, adeptii teoriei conspiratiei au intrat in fibrilatia obisnuita, manelistii au scos inimioare roz de prin vagauni, si da a inceput nebunia cu IUBIREA. Eu ca la orice anunt de apocalipsa am pregatite floricelele pt orice eventualitate.
Oricum nu inteleg oricat de mult as stoarce neuronul de ce e musai sa fie motiv de sarbatoare? Daca se punea problema sa fie de la inalta poarta zi libera platita de la munca ca sa ne manifestam iubirea, hai ca mai intelegeam. E luni, 14 deci din start o zi mizera. Tot la munca ma duc,  de unde iubire si pt cine? Flori nu cumpar din principiu iar cadouri fac cand am chef nu neaparat ca e vre-o ocazie speciala.
Si daca e sa fiu rautacios (nu ma pot abtine) pt a fi penibili si libidinosi, ieftini si vulgari (cam asa se percepe mai nou iubirea)  zau ca nu avem nevoie de o zi desemnata ca atare in calendar, excelem ,,iubind'' in fiecare zi.

 Sursa foto: http://musformation.com/songwriformation/15.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu