miercuri, 23 martie 2011

Iarta-i Iancule ca nu stiu ce fac


Incep cu niste lamuriri.
Nu sunt xenofob, ba din contra detest sincer orice persona care prezinta astfel de porniri extrem de inguste care se pot incadra din punctul meu de vedere in categoria sunt atat de prost incat balele cand imi curg din gura formeaza un lac.
Saptamana trecuta se pare ca un roman de nationalitate maghiara a decis sa spanzure in cadrul unei manifestari publice manechinul unui simbol national AVRAM IANCU.
Gestul intra in categoria libertatii de exprimare. Daca dorim sa ne definim ca o societate in care libertatea exista trebuie sa intelegem ca nu trebuie neaparat sa aprobam o pozitie ci sa respectam dreptul personei de a se manifesta liber. Daca persona in cauza in actiunea ei incalca legile statului atunci autoritatile sunt cele care trebuie sa actioneze in conformitate cu spiritul legii.
Nu pot sa fiu niciodata in asentiment cu gestul acestui animal(aici e vorba de libertatea mea de expresie).
Ceea ce este revoltator este faptul ca bovina in cauza este un angajat al STATULUI ROMAN. El nu e un particular dezaxat , ci un reprezentat al Directiei Finantelor Publice ROMANE.
Deci automat acest nevertebrat trebuia demis sau macar suspendat. Faptul ca paramecii de la putere tolereaza un asemea comportament, faptul ca nu actioneaza la gestul unui angajat al poporului intrece orice scenariu fantastic.
In fapt singuri care au luat masuri concrete au fost hackerii autohtonii care au decis sa sparga blogul inlocuid posturile din interior cu un mesaj nationalist.
Atat. 
Deci, eu unde traiesc caci asta nu e tara cel mult un trib de babuini.

Un comentariu:

  1. hm ingusti sau nu la minte oricat de mult au incercat acest popor vecin sa ne subjuge tot opinca romaneasca a atarnat in Budapesta de tronul ungar ( mai exact in primul razboi mondial cand armata condusa de regele ferdinand a eliberat Budapesta)sa te citez nu sunt xenofoba dar sunt totalmente de aceeasi parere cu francezii nu trebuie sa existe minoritati ca nu avem state in state pt ca cetatenia bate nationalitatea ( si sa explicitez vb a bate nu inseamna anulare sau ingradire ci faptul ca daca esti cetatean al unui stat trebuie sa respecti legile luisi asta ar impunce cateva chesti nu autonomie teritoriala sau lingvistica, nu considerarea lb romane ca lb straina, nu locuri speciale la facultati si scoli... ci egalitate)

    RăspundețiȘtergere