miercuri, 26 ianuarie 2011

Mare ti-e gradina Doamne, portile sunt deschise dar prostii insista sa sara gardul

Suntem absolviti de pacatele comise pe net caci Papa Benedict al XVI-lea a binecuvantat retelele de socializare Facebook, Twitter si YouTube. Se preconizeaza oare cumparerea de indulgente prin PayPal si spovedania pe mes?
Sau si mai simpu o aplicatie on-line de penitente. Evident un site 3D cu toate marile momente ale crestinatatii si de ce nu o linie fierbinte cu manastirile de maici.
Eu zic sa e bine sa binecuvantam retelele de socializare, dar daca tot se apucam de binecuvantat de ce nu am  incerca si prezervativul in caz de Doamne fereste rupere, sau o mica miluire pentru profilul de hi 5, colaborata cu dezlegare la site-uri porno in unele zile de post.
Astept cu nerabdare platforma de socializare on-line a Raiului cu conexiune directa la Sf Petru.
Din pacate blogurile nu au fost binecuvantate deci  ma simt in continuare plin de pacate.

Un comentariu:

  1. Din nefericire exista spovedania prin mail,se practica des.. e mai simplu ..probabil se scrie in fata Doamne iarta-ma ca am gresit la subiect si protul isi da seama, apoi mai exista sfaturi duhovnicesti pe mail.. si desigur donatiile in conturile bancare... sfintite desigur:))si sa nu uitam de faptul ca pe biletul de liturghie tre sa trecem suma musai sa stie taica parinte de cate ori citeste biletul...

    RăspundețiȘtergere