vineri, 18 martie 2011

Declaratie supusa poverii unui vis,

Bratele infiereaza somnul tau, asteptand buzele sa tremure sub desteptarea primului sarut. Alerg in ploaia apusului cautand amintirea din viitor. Si nu vreau sa cred in Eve pierdute in munti, dar nu ma pot abtine.
Adorm adancit in degustarea starii din care refuz sa ma trezesc. Delirez sub impulsul unei amintiri in care domina linistea. Comunic atat de bine fara cuvinte. Te las sa cauti, sa descoperi, sa speri, sa alegi sa FI. Cuvantul ucide sentimentul. Nu spun, prefer sa tac si totusi nu ma pot abtine.

4 comentarii:

  1. M-a surprins in mod placut aceasta "mica creatie" a ta..."Cuvantul ucide sentimentul"...Intr-o exprimare mai putin literara, cuvantul "perverteste" sentimentul...intrucat..e atat de usor sa rostesti vorbe goale, sa fabulezi, sa promovezi filosofii ieftine...insa, sa demonstrezi prin fapte...prin activitate...prin gesturi,etc...e mai dificil,dar mai real...Prin enuntul"Nu spun,prefer sa tac si totusi nu ma pot abtine."evidentiezi foarte bine,zic eu, starea contradictorie...conflictele interioare..lupta cu propriul eu...procesele de constiinta...Acest "totusi" subliniaza ideea tentatiei, care te impulsioneaza sa actionezi contrar ratiunii...sa cazi prada emotiilor de moment.."Adorm adancit in degustarea starii din care refuz sa ma trezesc."...atunci cand realitatea e de-a dreptul brutala prin banalitatea ei...putem gasii refugiu in vise...imaginatia ne permite,unora, sa ne detasam complet ..sa ne lasam in voia delirului...sa iubim absurdul...
    As vrea sa schimbam impresii in cazul in care consideri ca nu am surprins esenta postului tau...oricum,imi place si regret ca nu ai dezvoltat unele idei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Polemicile cordiale sunt marea mea slabiciune deci nu vad nici un motiv pentru care sa nu putem schimba impresii. Oricum mersi mult de comentariu, mereu e placut cand observ ca se intelege ce vreau sa spun pe blog. Oricum cel mai usor pot fi gasit pe facebook , fie profilul blogului fie cel personal(acesta din urma e bucurei adrian)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi :) le mai nimeresc din cand in cand

    RăspundețiȘtergere